KONCERTER

Viborg Domkirkes Kantori
Ungdomskor og Kantori

Koncerter 2014

Domkirken åbner ½ time før koncerterne begynder.

Billetsalg ved indgangen.

Orgelmatiné lørdag den 21. februar kl. 12.30

En halv times orgelmatiné med

Thomas Bach Madsen, Skjern Kirke

Viborg Domkirkes koncertliv

Ved Viborg Domkirke er der et stort og varieret udbud af koncerter. - Vi forsøger, ikke bare over en enkelt sæson, men over flere sæsoner at nå så langt rundt i det musikalske landskab som muligt. Det er naturligt, at domkirkens fornemme orgel spiller en stor rolle, ligesom det er naturligt at korkoncerter udgør en stor del af koncertudbuddet med det kæmpe korarbejde som udfolder sig i domsognet. Herudover er der udover årene drysset en række koncerter med små ensembler, af både klassisk og rytmisk eller folkemusikagtigt tilsnit, ligesom der også bliver plads til en gospelkoncert med mellemrum.

De små orgelmatineer, som finder sted på lørdage mellem 12.30 og 13.00 er gratis, og er ment som en mulighed for alle til at stifte nærmere bekendtskab med den fantastiske musik som findes for dette instrument.

En del af de øvrige koncerter koster en entré på 50 eller 100 kr. - Uden dette tilskud ville vi ikke kunne præsentere det store udvalg af musik i domkirken, som det er tilfældet.

Velkommen til koncerter i Viborg Domkirke!

Ejner Nielsen