Babysalmesang

Babysalmesang er for forældre og børn, der har lyst til at lege, synge og være sammen med andre børn og forældre. Til babysalmesang bliver de kendteste salmer sunget, der blæses sæbebobler, spilles på instrumenter og meget andet. Kort sagt: Det er rigtig sjovt!

Susanne Klausen, der står for babysalmesang, er konservatorieuddannet fløjtenist, og har stor erfaring med babysalmesang fra flere forskellige kirker.
Susanne Klausen lægger vægt på gentagelsen. Ligesom børn gerne vil høre den samme historie igen og igen, nyder de gentagelsen i salmesangens forløb - som vi nyder gentagelsen i kirkens liturgi.

Viborg Domkirke har årligt 4 hold babysalmesang, som finder sted i Sognegården lige ved siden af domkirken.

P.t. er der babysalmesang mandag formiddag. Et forløb strækker sig over 8 uger.
Babysalmesang er gratis og varer 30-45 min. med efterfølgende kaffe/the og saft.
Det næste hold babysalmesang starter mandag den 21. oktober 2019.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, andet end lysten til at synge med sit barn. barnet skal være min. to måneder gammelt ved starten af forløbet. Det er gratis at være med.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Susanne Klausen på tlf. 22 88 89 13.

Tilmelding kun på mail til Susanne Klausen på: stk(at)km.dk
Skriv dit navn, adresse, telefonnummer, samt barnets navn og fødselsdato i tilmeldingen.

Sagt om Babysalmesang:

"Tænk, at noget så godt er gratis."

"Babysalmesang er en helt særlig kropsoplevelse for min datter"

"Kombination af berøring, bevægelse og lyde gør, at mit barn falder helt til ro."

"Det, jeg har lært her, bruger jeg også til at berolige mit barn med derhjemme."