Babysalmesang

Babysalmesang er kommunikation på det følelsesmæssige plan, hvor der indgår lyd fra instrumenter og sang, berøring og fagter.
Salmerne er kendetegnet ved, at de er gode til at formidle dybe følelser.

Susanne Klausen, der står for babysalmesang, lægger vægt på gentagelsen. Ligesom børn gerne vil høre den samme historie igen og igen, nyder de gentagelsen i salmesangens forløb - som vi nyder gentagelsen i kirkens liturgi.

Viborg Domkirke har årligt 4 hold babysalmesang, som finder sted i Sognegården lige ved siden af domkirken.

P.t. er der babysalmesang mandag formiddag. Et forløb strækker sig over 8 uger.
Babysalmesang er gratis og varer 30-45 min. med efterfølgende kaffe/the og saft.
Susanne Klausen er konservatorieuddannet fløjtenist, og har stor erfaring med babysalmesang fra flere forskellige kirker.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Susanne Klausen på tlf. 22 88 89 13.

Tilmelding kun på mail til Susanne Klausen på: stk(at)km.dk
Skriv dit navn, adresse, telefonnummer, samt barnets fødselsdato i tilmeldingen.

Sagt om Babysalmesang:

"Tænk, at noget så godt er gratis."

"Babysalmesang er en helt særlig kropsoplevelse for min datter"

"Kombination af berøring, bevægelse og lyde gør, at mit barn falder helt til ro."

"Det, jeg har lært her, bruger jeg også til at berolige mit barn med derhjemme."