Brodér din yndlingssalme

Mellem den 15. september 2018 og den 6. april 2019 kan alle være med til at brodere den linje i en salme, som betyder allermest for hver enkelt.

Salmesang og broderi i caféen i Sognegården søndage kl. 14.00 - 16.00 den 13. januar og den 10. februar.

Som afslutning på projektet er der fernisering på udstilling af broderierne i Viborg Domkirke lørdag den 6. april kl. 14.00 – 16.00, hvor vi sammen vil synge de vers, der er blevet broderet linjer fra. Der vil også være indlæg, der belyser det arbejde, der er gået forud for det færdige tæppe. De indsendte broderier er blevet samlet til et eller flere salmetæpper til udstilling i Viborg Domkirke og til udlån til kirker og sognegårde efterfølgende.

Husk at sende/aflevere broderier til Malene Dahl eller Marianne Koch senest 15. marts 2019.

Du kan læse mere om salmebroderi her.