Viborg Domkirke - for hele familien

I løbet af året er der i Viborg Domkirke flere gudstjenester der er tilrettelagt for børn med deres familie.

Lørdag den 10. november kl. 14.00 - familiegudstjeneste

Juleaften den 24. december kl. 10.00 - julegudstjenste for børn

Lørdag den 2. februar kl. 14.00 - familiegudstjeneste

Lørdag den 2. marts kl. 10.00 fastelavnsgudstjeneste

Se billeder fra Luciagudstjenesten her

Velkommen til babysalmesang i Sognegården ved Viborg Domkirke!

Babysalmesang varer 30-45 min med efterfølgende kaffe/the og saft.

Undervisningen varetages af Susanne Klausen - konservatorieuddannet fløjtenist.

Babysalmesang er gratis og afholdes over 8 uger. Næste hold starter mandag den 28. januar 2019.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Susanne Klausen på tlf. 22 88 89 13

Susanne Klausen skriver om forløbene:

Vi skal synge de dejligste og mest kendte salmer - vi skal lege med hånddukker og instrumenter - vi skal danse - vi skal lytte til fløjtemusik - vi skal puste sæbebobler og meget meget mere!

Kort sagt: vi skal have det rigtig sjovt!

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end lysten til at synge med sit barn.

Barnet skal være min. to måneder gammelt, ved starten af forløbet.

Tilmelding kun på mail til Susanne Klausen på: stk(at)km.dk
Skriv dit navn, adresse, tlf. nr. samt barnets fødselsdato i tilmeldingen.

Billede fra sommerens fælles afslutning for babysalmesanghold

Domkirkens korarbejde

Korsang udgør en stor del af Domkirkens børne- og ungdomsarbejde.

Viborg Domkirkes Spirekor er for børn i 0.-1. klasse. Nye børn optages sommer og vinter.

Viborg Domkirkes Korskole er for børn fra 2.-3. klasse. Der holdes orienterende stemmeprøve i løbet af sæsonen. Nyt hold starter hvert år efter sommerferien,

Viborg Domkirkes Børnekor er for børn i 4.-7. klasse. Koret synger ved enkelte gudstjenester og andre arrangementer i årets løb, bl.a. Luciaoptog i Domkirken. Der holdes orienterende stemmeprøve i løbet af sæsonen. Nye børn optages løbende..

Viborg Domkirkes Ungdomskor består af ca. 35 unge i alderen 13-20 år, der kommer fra Viborg og opland. Ungdomskoret synger i Viborg Domkirke, både ved højmesser, musikgudstjenester og koncerter.

Medlemmer optages først og fremmest fra Domkirkens Børnekor efter optagelsesprøver, der sædvanligvis holdes i juni.

Læs mere om korene HER

Billeder fra Korskole