Bliv støttemedlem

Har du lyst til at overvære vores arrangementer, eller har du blot lyst til at støtte os i arbejdet med Viborg Domkirkes Kor kan du blive støttemedlem.

Print tilmelding ud her

For at blive støttemedlem skal du indbetale 100 kr. (eller gerne mere) til Reg. 9255 konto. 6269159829 i Nordea Bank.

Som støttemedlem får du automatisk adgang til korenes koncerter og arrangementer i Domkirken og Sognegården, ligesom du vil modtage en reminder på mail for koncerter i Viborgs kirker.

Vore sponsorer

I en forening som VDK er vi selvfølgelig afhængige af et godt netværk og dermed en kreds af virksomheder, der har lyst til og interesse i at gøre noget for sagen

Som sponsor for VDK bidrager du til udviklingen af et musikalsk alternativ på højt niveau for børn, unge og voksne i Viborg og omegn. Vi søger derfor kontakt til offentlige og private virksomheder der vil støtte VDK.

Man kan som sponsor blive støttesponsor ved årligt at indbetale minimum 1.000 kr. Desuden er der mulighed for individuelle aftaler om sponsorater til forskellige formål, som aftales separat med de enkelte sponsorer. Et typisk sponsorat vil eksempelvis være støtte til korenes udlandsture, workshops, udvikling af hjemmeside, ekstern sangundervisning mv.