Viborg Domkirke — for hele familien

I løbet af året er der i Viborg Domkirke flere gudstjenester, der er tilrettelagt for børn med deres familier.

Til fastelavnsgudstjenesten prædiker biskop Henrik Stubkjær, og flere af domkirkens præster medvirker.
Efter gudstjenesten bliver katten slået af tønden i biskoppens have. Her er der også en fastelavnsbolle og lidt varmt at drikke.

Tre gange om året er der familiegudstjeneste, hvor alle børnefamilier er velkommen. Til familiegudstjenesterne inviteres særligt de børn, der er blevet døbt i Viborg Domkirke 4 år forinden.

Ved tre eftermiddagsgudstjenester i løbet af efteråret medvirker årets minikonfirmander eller konfirmander .

I december er der luciagudstjeneste, hvor Viborg Domkirkes Børnekor medvirker.

Juleaften kl. 10.00 er der julegudstjeneste kun for børn. (Voksne er velkomne i følge med børn). Her fortælles julens budskab i børnehøjde.

Viborg Domkirke i regnvejrspyt
Luciagudstjeneste i Viborg Domkirke